Pogledajte kako danas izgleda najljepša sakupljačica loptica koju je svijet vidio

1
Radiosarajevo.ba
Pogledajte kako danas izgleda najljepša sakupljačica loptica koju je svijet vidio
Printscreen / Nadal i ljepotica na Open Riju 2014 . godine

Ako ste dobrog pamćenja i zaljubljenik ste u tenis, zasigurno se sjećate glasovitog prizora s turnira Rio Open iz 2014. godine kada se cijeli svijet upitao tko je ta prelijepa djevojka koju su doveli da sakuplja loptice.

Stajala je ta mlada dama tokom većeg dijela turnira uz slavnog Španjolca Rafaela Nadala te mu dosta često otimala pozornost, što su budne oči televizijskih kamera u više navrata uhvatile.

Djevojka je brzo od internetske publike dobila titulu "najljepše sakupljačice loptica koju je svijet vidio".

Užas u Zenici: Maloljetnica silovana u parku

Užas u Zenici: Maloljetnica silovana u parku

A Instagram otkriva kako djevojka koja se zove Fernanda Maia Carelli sedam godina kasnije izgleda. Djevojka je aktivna na toj društvenoj mreži gdje je prati 133.000 ljudi. Fernanda, koja je rođena 1988. u Rio de Jaineru, i dalje je vezana uz sport.

Radi kao voditeljica emisije BT Esporte Rio, kao sportska komentatorica na stanici Mix FM te je spikerica na Olimpijskom stadionu "Nilton Santos" na kojem igra Botafogo. Uz to je postala majka i danas ima dvoje djece.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije