U Sarajevu će meč odigrati Nadal i Đoković?

0
Radiosarajevo.ba
U Sarajevu će meč odigrati Nadal i Đoković?
Foto: EPA-EFE / Đoković i Nadal uskoro u Sarajevu?

Povodom sutrašnjeg finala teniskog turnira "Open RCT Barcelona 1899 - Sarajevo 2021" u Sarajevu, na N1 televiziji gosti su bili predsjednik upravnog odbora teniskog kluba Tenis Pro 1996 Haris Kafedžić i Jordi Cambra, predsjednik Kraljevskog teniskog kluba iz Barcelone.

Cambra je prilikom gostovanja obećao kako će se potruditi da organizuje egzibicioni susret između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

"Nije lako jer svi bi željeli da imaju taj meč u svom gradu, ali pokušat ćemo. Učinit ćemo sve s naše strane. Kontakt sa Nadalom je veoma dobar, on je igrač našeg kluba i pokušat ćemo ukoliko ne bude imao drugih obaveza ili fizičkih problema, a mi ćemo pokušati da utičemo na njega da stigne u Sarajevo", rekao je Jordi Cambra.

S ove strane Drine | Dragan Banjac: Srebrenice, rano ljuta

S ove strane Drine | Dragan Banjac: Srebrenice, rano ljuta

Podsjetimo, Đoković je u glavnom gradu BiH boravio nekoliko puta, a posljednji put je trenirao u Rekreacijskom centru Safet Zajko.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije