Pijan izašao na teren protiv Rafaela Nadala i pobijedio ga!

Radiosarajevo.ba
Pijan izašao na teren protiv Rafaela Nadala i pobijedio ga!
Foto: EPA-EFE / Rafael Nadal

Australac Nick Kyrgios fantastičan je teniser koji bi već vrlo vjerojatno, da nema ludu glavu, već osvojio Grand Slam turnir.

Mediji ga obožavaju jer ih hrani "naslovima", a jedan takav lansirao je u razgovoru s Elliotom Loneyjem...

Naime, u razgovoru s američkim komičarem otkrio je jedan detalj, a koji je potvrdio i sam Elliot jer je bio dio te ekipe...

"Izašli smo noć prije i odlično smo se proveli. Prije ulaska na teren znao sam da moram dobro igrati i biti vrlo agresivan ako želim dobiti priliku protiv Rafe", kazao je Kyrgios, a Loney je dodao kako je i sam bio na toj zabavi prije meča, pišu Sportske.

Nick Kyrgios - undefined

Foto: Printscreen: Nick Kyrgios

"Ne samo što si dominirao protiv jednog od najboljih tenisera svijeta, nego si s nama pio cijelu noć. Ne znam kako si uspio odigrati meč na toj razini i u onakvom stanju", dodao je Loney.

Pretpostavljamo da riječ o pobjedi 6:2, 7:5 u Cincinnatiju (četvrtfinale), a Australac ga je ukupno tri puta pobjeđivao u osam duela.

Nije niti čudno da ga mediji vole, iako ponekad zna biti i nekorektan u izjavama (posebice prema Nadalu i Đokoviću), u svakom slučaju uz njega tenis nije dosadan.

Pogledajte:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije