Ovo je Novakov 'raj na zemlji': Kuća od kamena i drveta u kojoj Đoković boravi u Visokom

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

tuner

i ona cerada sto pise raj na zemlji je bas onako rajska. koja budala dade kuci ovo ime nije mi jasno. Kao da je Neueschweinstein

Luka

>>i ona cerada sto pise raj na zemlji je bas onako rajska. koja budala dade kuci ovo ime nije mi jasno. Kao da je Neueschweinstein ka tuner

Bizmark

Ima li gdje drva jeftino

Duduk

Znam ja da bi vi više voljeli da je u BiH HELL(pakao il džehennem) rat al nije

Zt

Prvo se danima potencira otišao u svoju kuću, da bi svi pomislili da je vlasnik. Sad je ipak iznajmljena! Drugo, ok kuća ambijent ali cerada koja asocira na piramide i još naziv i dvobojan tekst. Treće, Nole dobrodošao, ali čim uradiš nešto što nije po probosanskoj volji na****o si.

DERIM

Lijepe riječi su ukras!

Crni RS

Malo je reci koji si ti glupan i kako su te ovi Visocki turci presvukli kao ovcu za sisanje. Ali neka kad znaju nek sisaju budalu !!!

/ Najnovije