Otkazan teniski turnir Adria Tour u Sarajevu i Banjoj Luci

Radiosarajevo.ba
Otkazan teniski turnir Adria Tour u Sarajevu i Banjoj Luci
Foto: EPA-EFA / Finale u Beogradu

Teniski regionalni turnir humanitarnog karaktera "Adria Tour" neće biti nastavljen, te neće biti održan u Banja Luci ni u Sarajevu, odlučeno je danas.

"Izuzetno nam je žao što moramo da prekinemo organizaciju teniskih turnira u Banja Luci i Sarajevu. Radovali smo se da publika koja dugo godina čeka vrhunske asove, konačno vidi uživo Novaka Đokovića i druge tenisere, kao i da igranjem u ovim gradovima omogućimo promociju sporta i finansijsku podršku lokalnim igračima. Nažalost, zbog svih događaja poslednjih dana doneli smo odluku da je sada najvažnije da se epidemiološka situacija stabilizuje, kao i da se svi oporave", izjavio je direktor turnira Đorđe Đoković.

On je podsetio da je ideja "Adria Tour" bila humanitarnog karaktera, sa ciljem da se omogući zarada igračima iz regiona, pomogne humanitarnim organizacijama i da se promovišu dobre vrednosti.

“Ostajemo sada usmereni na podršku svima onima koji su inficirani Covid-19 sa željom da se što pre oporave”, ističu iz organizacionog odbora.

Prethodno je saopšteno da su na koronavirus pozitivni Novak Đoković, Grigor Dimitrov, kao i Viktor Troicki.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije