Otišlo je predaleko: Bugari snimili pjesmu o "borbi" Đokovića sa Australijancima

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pozur Nole

Popo ostario, Srle zagorio

Ciganska

Posla.

G

Koje gluposti. Nisu ovo Bugari nego bugarske manjine, glupi antivakseri.

Ljiljan

Nikakvo nije čudo ako se zna da poslije odlaska Turaka sa ovih prostora,bugari su zaskočili serviju/slugariju(današnja smrdija)i jahali servske/slugarske (današnje srbkinje)snajke jedan određen period!!

Mate

Australija i Australian Open su postali ruglo u cijelom svijetu. Australian Open želi Nolu radi zarade i promidžbe turnira a vlasti su soto..isti i maso..i koji provode ovu agendu eksperimenta koji Nole spretno zaobilazi Nole svaka čast

Saša

Pojedite se svi do kostiju Đoković je jedan i jedini,samo budalama ti ne ide u glavu

Cigan

Posla. ka Ciganska On je mozda Cigan a ti si PASJI SIN

/ Najnovije