Organizatori se oglasili zbog Đokovića: 'Poznato da li će biti kažnjen zbog poruke Kosovo je Srbija'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mujo od Doboja

OVAJ DA JE IMAO 25 GODINA KADA JE BILA BRUTALNA AGRESIJA NA BIH BIO BI GLAVNI KOLJAČ!!!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Neka ljudi

On se malo izgubio u vremenu. Bilo je Kosovo Srbija cijelih 87 godina, nije to malo.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Sta je OPET

TI MORA DA SI DOBRO GRDAN KAD U NEMACKU NEMOS DA NEDJES KURTZA. JEDINI PHEDER KOJI SE ZALI IZ NEMACHKU. A I TAJ GRIGORIJE SAD OCE SAD NECE, ZATERAJ GA BRE...

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

IVO

OVAJ LAZNI SRBIN /KAO I KUSTURICA/ JER JE POLA CRNOGORAC A POLA HRVAT SERE JER ZNA DA CE U NAREDNA 2-3 KOLA ISPASTI. ON JE ZAVRSIO KARIJERU!

/ Najnovije