Obavljen žrijeb ATP turnira u Banjoj Luci: Poznato s kim bi Novak Đoković mogao igrati

1
Radiosarajevo.ba
Obavljen žrijeb ATP turnira u Banjoj Luci: Poznato s kim bi Novak Đoković mogao igrati
Foto: EPA-EFE / Novak Đoković

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković saznao je put na Srpska openu u Banjaluci.

Đoković je iznenađujuće rano ispao na mastersu u Monte Karlu, nakon što ga je u osmini finala iznenadio Lorenco Museti, pa mu je i to dodatni motiv da u Banja Luci pokaže koliko može. A svijet zna koliko je to, pišu Nezavisne novine.

Kao što je poznato, prvi nosilac na turniru slobodan je u prvom kolu, a potom će snage odmjeriti protiv boljeg iz duela Van Asscha i Stana Wawrinke. Kako su mečevi prvog kola na program u ponedjeljak i utorak, najrealnije je da Đoković na Centralni teren Srpska opena prvi put istrči u srijedu.

U Sarajevo stigle prve trešnje, evo koliko je novca potrebno za kilogram

U Sarajevo stigle prve trešnje, evo koliko je novca potrebno za kilogram

Ukoliko sve bude po planu u četvrtfinalu će ga dočekati najvjerovatnije Miomir Kecmanović, dok bi u polufinalu prema projektovanom žrijebu trebalo da se sastane sa Gaelom Monfilsom.

Bez obzira na ostale kvalitetne tenisere u žrijebu, najviše šansi da dođu do finala imaju Đoković i drugi nosilac Andrej Rublev. Bila bi to svojevrsna repriza finala iz prošle godine u Beogradu kada je ruski teniser bio bolji.

Podsjetimo, Srpska open igra se u Banja Luci od 16. do 23. aprila. Kapije kompleksa u parku Mladen Stojanović u nedjelju će biti otvorene za sve koji žele da dođu i gledaju mečeve kvalifikacija, a u ponedjeljak bi trebalo da budu završene kvalifikacije i da budu odigrani prvi mečevi prve runde glavnog žrijeba.

Žrijeb Srpska open
Foto: Nezavisne novine: Žrijeb Srpska open

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije