Poznato kada Novak Đoković dolazi u Banju Luku

1
Radiosarajevo.ba
Poznato kada Novak Đoković dolazi u Banju Luku
Foto: EPA / Novak Đoković

Direktor ATP turnira "Srpska open" Đorđe Đoković izjavio je danas da je sve spremno za početak turnira i da bi najbolji svjetski teniser Novak Đoković u Banju Luku trebao da doputuje sutra ili u ponedjeljak.

"Vjerujem da će biti oduševljen promjenom Banje Luke, da će uživati u ovom sjajnom kompleksu i atmosferi koja vlada u Banjoj Luci", naveo je Đoković.

Đoković je zahvalio svima koji su radili na ovom projektu.

Oglasio se ministar Lakić: 'Dajemo sve od sebe da dođemo do rudara'

Oglasio se ministar Lakić: 'Dajemo sve od sebe da dođemo do rudara'

"Prezadovoljni smo i presretni što smo uspjeli da napravimo ovakav turnir u ovako kratkom periodu. Ne znam da li je ikada organizovan turnir na ovakvom nivou u ovako kratkom roku", rekao je Đoković.

On je dodao da očekuju pune tribine svakog dana na terenu.

"Želimo da navijači na tribinama uživaju u najboljem svjetskom tenisu", poručio je Đoković.

Podsjetimo, "Srpska open 2023" igra se u Banjoj Luci od 16. do 23. aprila i spada u seriju turnira iz kategorije bodova.

Po imenima koja će nastupiti na banjalučkoj šljaci, može se očekivati pravi spektakl, a tenisku elitu predvodiće svjetski broj jedan Novak Đoković, te trostruki osvajač Grand Slam turnira Stan Wawrinka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije