Novo iznenađenje za Đokovića: Neće moći nastupiti na Roland-Garrosu?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

A

Ovce ne vide, bas je to radi zdravlja, nemoze zdrav, a vakcinisan moze prenijeti virus i on moze. Potvrde su najbitnije, a njihova uloga ce se samo siriti i vise nema prava za ljude, a ovce ne vide. Nije vise bitno nista a zdravlje ponajmanje, bitno je pokoriti ljude.

Nadimak

Svi napali Australiju a sve civilizirane zemlje svijeta zahtjevaju vakcinu za ulazak. Jedino što je Australija još dodatno uhvatila ovog Covidiota da laže i petlja, čak i na zvaničnim dokumentima za ulazak u zemlju

Pelc doza

Pelcujte se ovce,opet se zarazite i bolujete gore od mene koji nisam vakcinisan.vidim to i u komsiluku i gradu.

Morat ce ga Djole primiti ako ce nastupiti na Roland Garodu!

.

#I'mFromCarpaty

Znaci,ni Francuzi nas ne volu...dooobro,pribelezeno... ;)

....

Sad će Dodik i Australiji i Francuskoj uvesti sankcije.

Nema, bre, frke. Ima da napravimo jos stariji i jos bolji turnir na Roland Negotinu, samo za Noleta.

.

Artur

Francuzi prvo izjavili da je Novak dobro dosao na turnir, pa se onda predomislili?!

/ Najnovije