Novinar Washington posta tvrdi: Đoković je najopasnija osoba na planeti

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zato

more u Visokom nastupat,zabole ga.Semir Indijanac Osmo mu sudzuke nakoso.

Bravo Djoka, jos jedna tvoja dobra odluka i ispravan stav. Vakcinu

niti pod prijetnjom oruzja!!! Nek se tupoglupani cijepe i ugibaju od zatajenja srca u ranim tridesetim, bit ce svijet samo ljepsi bez tih poslusaca sistema. :)

Evo Facebook naucnika opet sa svojim klincevim teorijama...

....brzo se zaboravi 100 miliona koji su otisli pod zemlju zbog Covida...i nebrojeni ciji su zivoti spaseni zahvaljuci vakcini...fuj, mahalo.

Jala

*** svako mjesec dana posto su neispitane vakcine super. To na goli otok sve treba da tuca kamen na 40 stepeni.

Ko

....brzo se zaboravi 100 miliona koji su otisli pod zemlju zbog Covida...i nebrojeni ciji su zivoti spaseni zahvaljuci vakcini...fuj, mahalo. ka Evo Facebook naucnika opet sa svojim klincevim teorijama... ***

Ja i

Ovaj novinarcic dobio dobru lovu od farmaceutske mafije. Malo proguglajte i uvjerite se kakav je to pas i kakve budalastine pise.stonin podanik.Novak je gospodin i borac kroz zivot.to je njegovo tijelo i on odlucuje sta ce s njim.

Duduk

A niko se nije upitao zašto neće možda zato što je loše prolazio dok je bio mlad jer je alergičan na vakcine.

/ Najnovije