Novaku Đokoviću zabranjen ulazak u SAD

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Samo jako Nole!!!

Nedaj se zapadnim klonovima (klosarima), znas i ti, a znamo i mi da si najbolji svih vremena. A zdravlje je najprece kako i sam znas, ne vakciniraj se ni po koju cijenu da ne bi zavrsio kao mase mladica kojima ¨iz neobjasnjenih razloga¨ zataji srce....

N

Urota protiv nebeskog naroda

Ja sam

Eh evo...šou...predosadnjikavo i paseeee

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Nadimak

***

Prdoje

O neeeeeee... Opet udar na nejač...

HUSO

Nedaj se zapadnim klonovima (klosarima), znas i ti, a znamo i mi da si najbolji svih vremena. A zdravlje je najprece kako i sam znas, ne vakciniraj se ni po koju cijenu da ne bi zavrsio kao mase mladica kojima ¨iz neobjasnjenih razloga¨ zataji srce.... ka Samo jako Nole!!! TI SI LUD KAO I ON!

Nadimak

Sad pijan i drogiran Srđan ne može ići da pjeva Kosovski pjesme haha

Bujrum kod ludog sesirdzije u Visoko

Pa tamo palamudite o vakcinama. Da je bar gimnaziju zavrsio, pa hajde

Lola

>>SVI IMAJU ISTO PRAVO NA DEMOKRATIJU I SLOBODU TAKO NESTO SE NEMOZE DA KAZE ZA EVROPU EU DRZAVE EVO TI PRVO SVEDSKA SVE RASISTI NIJEDAN STRANAC NEMOZE NIKADA BITI SVED U AMERICI SI AMERIKANAC CIM SI ZAKORACIO NA AMERICKO TLO TAKO BI TREBALO BITI I USRBIJI SVI KOJI ZIVE U SRBIJI SU SRBIJANCI ka AMERIKA DEMOKRATSKA DRZAVA<< A u Hrvatskoj Hrvatijanci, u Mađarskoj Mađarijanci...?

/ Najnovije