Đoković iznenada stigao u BiH: U ovom trenutku na večeri sa Osmanagićem

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

pih

Je li donio rakiju "Draža"?

Aha

E, ako nam sad ne krene sve na hair, neće nikad!

@pih

Pito sam ga kaže nije popio je sa Semiromkad je bio prošli put i bilo je dobra a još bolje meze.

MrziteljPDA

Semiru presušili novci iz kantonalnih budžeta pa našao novu ovcu za šišanje! Da je jadan pročitao dvije knjige u životu Novak bi shvatio da ga ovaj voda kroz zarušene tunele od kraljevskog grada Visoki! Neko bi trebalo debelo da robija što se ovom levatu dalo da uništava istorijski spomenik. I tunel ima samo na jednom brdu a on tvrdi da je više piramida-pa bujrum jarane i nađi i na drugima tunel a ne samo na onom na kom se nalazila utvrda

ambrozija

@MrziteljPDA,da,upravo je sramno što radi ovaj prodavac magle i kako i koliko je oštetio federalni i kantonalne budzete.Lazov i opsjenar,koristoljubiv i manipulativan,privukao je nedoucenog Djokovica,koji se skolovao po dopisnim školama.On je sklon motivacijskim glupostima sto ih plasiraju probisvjeti,alternativnoj nauci( Djokoviću,tako nešto ne postoji!!!)i svim drugim lazima. I onda ovaj polupismeni svijet ,egzaltirano pozdravlja ovog nacionalistu i cetnika,sto stišće pesnice,urla,baca rekete i plače tako lako.Mediji pokušavaju uljepšati njegovu sliku,ali ne moze!!!! Nita Novak nece uciniti za sebe odlaskom u Visoko,neće ni za BiH,ne zanosimo se,ali hoće za Semira.Valjda je to jasno.

Da

Kako se ono kaze ;našao lonac poklopac?

@@@@@@

Kako dozvolite ovolike komentare iz drugih država? Pokušajte napisati komentar na nekom portali u Srbiji. Pokušajte na B92 Kada ga napišete ne objavljuje se odmah, nego ga administrator prvi pregleda pa ako mu odgovara objavi ga ,a ako ne odgovara uredničkoj i državnoj politici nema šanse da će ga objaviti.

Zong

Tek kad mu Semir pokaze jos neiskopanu Sfingu kod Zavidovica...

Sunce

Vidjeh vise fotografija na drugim portalima, pa vidjeh da Novak moze sa cukom u "Pino nature", a mi ne mozemo, nije pet friendly hotel...a i isti cuko, fakat se ne linja, ima rutinu i red...itd.

@ambrozija

De ba da Đoković ćutu da ne radi ovo što radi opet bi ti našao neku kritiku jer je Srbin a ti širiš negativnost i loše ko i sama biljka koj ti baš pristaje

/ Najnovije