Novak Đoković ponovo šokira: Odao počast ubijenim napadačima na Kosovu

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac sa Žuča

Čime je šokirao? Koji je levat šokiran?

***

***

SNL

***

Hercegovac u Bosni

Šta kaže Osmanagić i visoćaci, pojedini koji su ga svecano docekivali i docekuju??

Durmo

Drzi se reketa, majmune.

Rtu

Zarazio se, nije se vakciniso.Srbona virus

djokaj

Sta o tome misle njegovi rodjaci albanci iz porodice Djokaj? Naime, Novakov pradeda je bio Albanac koji je prezime Djokaj promijenio u Djokovic.

TNT

Ne razumijem koga je on to #ponovo #sokirao, Novak Đoković je isi Srbin kao sto je i Milorad Dodik (ili 6-8 miliona drugih Srba , nista posebno) samo sto nezna da pijeva al zato zna da igra Tenis, i jedino je tu razlika ...

Pitanje za njega a i svakog drugog istomisljenika

Ako pretpostavimo da postoji univerzalni nepristrasni princip pravednosti, da li biste stali na stranu Srbina koji ga je prekrsio ili Albanca koji nije?

Nadimak...

Glupan kao i stari mu!

Ili

Ne razumijem koga je on to #ponovo #sokirao, Novak Đoković je isi Srbin kao sto je i Milorad Dodik (ili 6-8 miliona drugih Srba , nista posebno) samo sto nezna da pijeva al zato zna da igra Tenis, i jedino je tu razlika ... ka TNT Razmišljanje Muslimana je ista samo neznaju svi baratati sa TNT

Kakvi vi i Bog

U vas je Bog Srbin. Vi ste od svog identiteta napravili bozanstvo. Neogranicenog, Vjecnog bez pocetka i bez kraja vi ste strpali u svoj prljavi masni nomadski sklepani identitet okovan lazima i fantazijom.

/ Najnovije