Novak Đoković: 'Ljudi moraju shvatiti da su Srbi nebeski narod, stvarno jesmo'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

E sad si ga stvarno

Lijepe riječi su ukras!

Aca

Kishobrandzija visokoletach, Milojko leti pri zemlji, nemere se bas visoko vinuti.

@@

Lijepe riječi su ukras!

Hercegovac u Bosni

Misli da si sta god hoces ,samo ,daleko ti kuca.A ko si i sta si, i ko ste i sta ste ,znat ce te ,kao i svi ostali. Ima pravda, ona apsolutna, Božija.

Nenacitan natrag u osnovnu skolu

Usro motku! ka E sad si ga stvarno A zašto jel Novak Srbin jest, i koji je problem ka @@<< Problem nije sto je Srbijanac vec zato sto je glup i nenacitan.

@@

A zašto jel Novak Srbin jest, i koji je problem ka @@ Problem nije sto je Srbijanac vec zato sto je glup i nenacitan. ka Nenacitan natrag u osnovnu skolu<<Po čemu je glup i nenačitan

Atomski mrav

Sportska dostignuća mu se ne mogu osporiti, ali o svemu ostalom bolje da drži jezik za zubima. Kakve gluposti pričaš moj Novače!

Elia

Je li iko od komentatora predhodno procitao članak?

Dmdm

Zavrsi skolu *****e ti.Makar srednju .Drzi se reketa bre

Narod

***

...

... Ma hajde bolan ... sta nebeski, vi ste svemirski, moguce je cak i da niste sa ove planete, ko zna, mozda i to saznamo jednog dana ...

Ivica

Djole Ti nisi Srbin caca Crnogorac majka Hrvatica a ti neki ****ni veliki Srbin hihivi

Vajaga

***

/ Najnovije