Nole Đoković sa osmijehom primio četničku rakiju, Bursać mu poslao sjajan savjet

/ Komentari (29)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

miki

Najjednostavniji odgovori su u pravilu čoveku pred nosom, ali on ih naprosto ne vidi. Mi eto svi vidimo da Bursaću treba psihijatar ali on je slep za tu činjenicu ;)

miki

Na čoveku je da odluči da li je čovek ljubavi ili mržnje. Procenite ko je ovde ko i dokle ga je ta odluka dovela ;)

Damianusdarcus

Sad lijepo u Srebrenicu, Prijedor, Foču, Višegrad... pa sve nazdravljaj žrtvama što su ih ti majmuni pobili.... konju jedan!

Romi

lik je cetalj k'o i stanivukovic, pa ih vi castite po carsijama glupani naivni, a rado bi vas vidjeli u jamama. stoka genocidna

miki

Kaže mi baš prijatelj lovac " Vid' mu face k'o da ga je iz gatera izvuko" ;)

011

maligno Sarajevo se utrkuje da objavi clanke i komentare propalih Srba za koje se samo zna od Kozije cuprije do Dobrinje. sta vas briga sta Nole radi? nece se valjda Zivkovica pitati koju rakiju da pije!

senad

spucale ga vibracije u piramidi u Visokom :D

senad

propalih srba,joj ova je najjača :D

ž

Najjednostavniji odgovori su u pravilu čoveku pred nosom, ali on ih naprosto ne vidi. Mi eto svi vidimo da Bursaću treba psihijatar ali on je slep za tu činjenicu ;) ka miki trebaju tebi svi doktori svijeta da skontaš da ni ti ni Srbi nisu nebeski narod i najjstariji na svijetu. Opet te savjetujem, idi malo proputuj po svijetu, upoznaj druge ljude, druge nacije, druge vjere i izliječiš šovinizam, nacionalizam, četništvo, fašizam i slično, bolesniče jedan mrtvi

miki

Ta sintagma o nebeskom narodu odnosi se na žrtvovanje života nekoj višoj prirodi, ne očekujem od vas da to razumete. To da me cenite kao šovinistu je samo sindrom ogledala. Ne treba biti lekar da bi se kod vama sličnim uspostavila dijagnoza ;)

ДуДуле

Овом Бурсаћу прште комплекси из сваког потеза, види се да је евидентно дубоко тужан, несрећан и собом незадовољан човјек па самопромоцију врши лајањем на сународнике и познате по свакој теми.

JA1

Ta sintagma o nebeskom narodu odnosi se na žrtvovanje života nekoj višoj prirodi, ne očekujem od vas da to razumete. To da me cenite kao šovinistu je samo sindrom ogledala. Ne treba biti lekar da bi se kod vama sličnim uspostavila dijagnoza ;) ka miki ma gde si miki junace, inace ti ne ocekujes ni od koga da te razume, dovoljan si ti sam sebi. Ko te razume junace miki?

JA1

Jako si mi ti miki inteligentan. Dovoljno je da izreknes koju junacku srpsku i eto ga, svu pamet sveta pokupio. Znas li mozda koliko je 2+2?

miki

'ta će glupko ;)

Si

Kako se neko moze cuditi ovoj gesti. Nole je nacionslista,Srbin a to u srpskom narodu znaci da moras biti i cetnik. Njihovi intelektualci su revidirali istoriju,stavili su Ravnogorski pokret u istu ravan sa Antifasistima i uspjeli postaviti to kao najvazniji identitet.Prihvatili su to svi,pocevsi od predsjednika,akademske zajednice pa do obicnih ljudi. Imali su razlog za tako nesto. Samo nije jasno da se jos neko cudi tome!!

miki

Ne postoji narod u kome se "mora" biti nešto, primera radi ni u Drugom Svetskom Ratu nisu baš svi muslimani bili ustaše. Šta im bi u ovom poslednjem ni meni nije jasno ;)

N.G

Ja mislim da je to Nole namjerno i iz inata pokazo kad ga stalno psujete govorite svašta i to bez razloga e sad vam je dao razlog da ga psujete evo patrioti takozvani su na aparatima

N.G

Ja mislim da je to Nole namjerno i iz inata pokazo kad ga stalno psujete govorite svašta i to bez razloga e sad vam je dao razlog da ga psujete evo patrioti takozvani su na aparatima

N.G

Ja mislim da je to Nole namjerno i iz inata pokazo kad ga stalno psujete govorite svašta i to bez razloga e sad vam je dao razlog da ga psujete evo patrioti takozvani su na aparatima

B

Bursac prima lovu i mora po portaluma trazit kojeg srbina da napadne, al neka, sta ima veze, ali fakat ono, kad neko ko nije nista u zivotu, komentarise jednu velicinu kakav je Nole koni je svakom pomogao, ali li emjeri to zaborave. Srbin calja ovdje jedino ako pljuje po srbima i to je kao normalno. Cetnici, vako, nako. A Sarajevo bilo ndh, i svi dol partizani 45. Pa ko je bio ustasa. Itd. Pustite Noleta, eto pratite Bursaca.

Astm

Sad je Bursać kriv....nisu četnici...

Zong

Ma, budaletina. Cetnici, piramide, levitacija...

miki

Pogrešno ste razumeli, mi jesmo i četnici i partizani..., a Bursać je ona labava pijana svinja koja se prodaje za pomije i koja naš pokret sramoti i bruka na svakom koraku ;)

kikirez

Mozda Novak nije zlonamjeran, ali je glup i neobrazovan sigurno. Teorije zavjere i slicno su njegova "vjera", A ne moze od cetnicke propagande ni da prodre istina do njegovog mozga o "antifasistickom" karakteru Drazinog pokreta.

Sudo strasni

“Kako ja mogu biti nacionalist ako sam svjetski prvak? Mnogi to ne razumiju. Nisu bili ni prvaci države, a često niti sami sebe nisu uspjeli pobijediti. Svijet se divio mojim rezultatima, i svi su me svugdje prihvatali kao svoga, bijeli i crni, svejedno. Upoznao sam svijet, i ne mogu biti ništa doli kozmopolit”.Ovo je rekao prvak svijeta Mate Parlov a Novak neka reklamira Cacansku rakiju i nek je pije jer za drugog nije

N.G

Vi imate toliku mržnju da to nije normalno.Čovjek dobio na poklon rakiju šta je trebo neprimit nije dobio njegovu sliku ili zastavu sa lobanjom dobio poklon odmah on je nacionalista on je ovako.To je samo vaša mržnja i pokvarenost.

Jao jao hahahahahahahahahahahahahaha

Pogrešno ste razumeli, mi jesmo i četnici i partizani..., a Bursać je ona labava pijana svinja koja se prodaje za pomije i koja naš pokret sramoti i bruka na svakom koraku ;) ka miki HAHAHAHAHAHHAHA KAŽE MI SMO I ČETNICI I PARTIZANI HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH hajd ti na jedno 80 časova historije da shvatiš kakvu si glupost neviđenu izjavio. jao ne vjerujem hahahahahahahaha

Glorfindel

On je Nole, Nole vole

Justice

Vidjece Australija sta su cetnici, za par godina i tamo ce praviti veliku Srbiju. Vidjece svijet sta su oni, vec se austallijski mediji ga kritikuju da ne poštuje pravila u stranoj zemlji. U australiji srbi nisu srbi već ih nazivaju australijacima. hahahaha

/ Najnovije