Nick Kyrgios propušta Roland Garros zbog povrede koju je zadobio u potrazi za lopovom

0
AA
Nick Kyrgios propušta Roland Garros zbog povrede koju je zadobio u potrazi za lopovom
Foto: EPA / Nick Kyrgios

Australski teniser Nick Kyrgios odustao je od Otvorenog prvenstva Francuske zbog povrede stopala koju je zadobio u svojoj kući u Canberri, nakon što je muškarac navodno prijetio njegovoj majci pištoljem i ukrao automobil, javljaju australski mediji.

Canberra Times je u četvrtak objavio da je nakon incidenta Kyrgios shvatio da je posjekao nogu kako bi pomogao svojoj porodici i pronašao lopova.

Muškarac je uhapšen u Canberri ubrzo nakon pljačke koja se dogodila početkom maja, a Kyrgios je pomagao policiji koristeći aplikaciju na svom telefonu da locira automobil.

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Kyrgiosov menadžer Daniel Horsfall rekao je da se 26. teniser svijeta nadao povratku na teren u protekle tri sedmice, ali da rana nije zacijelila kako treba.

To je primoralo Kyrgiosa da se povuče iz egzibicionog meča protiv Holgera Runea u Danskoj i s Roland Garrosa, koji je posljednji put igrao 2017. godine.

Grand Slam turnir koji se igra u Parizu održava se od 22. maja do 11. juna ove godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije