Navijači Novaka Đokovića slavili uz kokarde i zastave s Putinovim likom. Četvorica uhapšena

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

:(

i kažu Nole nije če tn ik, jeste ljudi, nažalost jeste, samo malo to prikriva sportom, čekajmo trenutak kad završi karijeru, Dražu Mihajlovića će istetovirati

Habuhabuhabu

Čovjeku uništavaju ugled i karijeru. Trebao ih je mršnuti ili opsovati koju kako već zna sucima. Ima što mu treba na raspolaganju.

ghghukhuhoč

***

Bosanac

***

Bosanac

***

???

Kako bi bilo dobro da naučiš bosanski jezik. Nije Novak slavio nego navijači ka @@ a koje rekao da je on slavio' Zašto su baš njegovi navijači, zašto nisu navijači od Hačanova ili nekog drugog? Znači uvijek njegovi navijači imaju nacionalističe ispade, zašto li to?

Tom narodu nema spasa

Nepovratno idu u propast! Samo im treba pomoći da što prije odu!! Prizivaju kazne, sankcije i bombardovanje!

ter

Lagano ali sigurno će ga ćaća koštati slave i svega!

Sarajka

Kako bi bilo dobro da naučiš bosanski jezik. Nije Novak slavio nego navijači ka @@ I tatica im se pridružio.Ne može ni Novak biti puno drugačiji.

@bosanac

***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Divljaci

Kojima gusle u glavama urlicu od rodjenja,ovaj narod zaista ima kolektivnu dijagnozu,primitivni barbari koji iza sebe ostavljaju duhovno smece gdje god se nalaze na svijetu.

/ Najnovije