Nadal pregazio Zvereva, nakon Murraya ispao i Wawrinka

Radiosarajevo.ba
Nadal pregazio Zvereva, nakon Murraya ispao i Wawrinka
Mečevi trećeg kola na ATP turniru u Monte Carlu na rasporedu su danas, a u ranoj fazi turnira oprostio se još jedan favorit, Švicarac Stan Wawrinka.

Ranije danas Albert Ramos je slavio protiv Andyja Murraya s 2:1. Bolji od Wawrinke bio je Urugvajac Pablo Cuevas, a meč je riješio u svoju korist za jedan sat i 18 minuta igre. Urugvajac je slavo s 2:0, po setovima 6:4 i 6:4.

Austrijanac Dominic Thiem u trećem kolu igrao je protiv Belgijanca Davida Goffina. Prvi set nakon tie-breaka (7:4) u svoju korist riješio je Goffin. U drugom setu do prednosti breaka došao je Austrijanac i izjednačio je rezultat u meču na 1:1. Odlučujući treći set u svoju korist riješio je Belgijanac i na kraju je slavio sa 7:6 (7:4), 4:6 i 6:3.

Rafael Nadal je bez puno muke slavio protiv Nijemca Alexandera Zvereva. Kralj šljake u prvom setu dozvolio je protivniku da osvoji samo jedan gem. Baš kao i u prvom, Nadal je protivniku i u drugom gemu dozvolio da osvoji samo jedan gem i riješio je meč u svoju korist za jedan sat i 14 minuta igre. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije