Monte Carlo: Sonego i Zverev na zemljanom terenu

0
Radiosarajevo.ba
Monte Carlo: Sonego i Zverev na zemljanom terenu
Foto: EPA-EFE / Alexander Zverev

Danas na ATP-u u Monte Carlu nas pčekuje vrlo zanimljiv i neizvjestan meč Lorenza Sonega i Aleksandra Zvereva sa početkom u 15.20 sati.

Lorenzo Sonego je 25-godišnji talijan koji je u prethodne dvije godine napravio nekoliko velikih rezultata čime je dospio među 30 najboljih igrača svijeta.

Na Masters u Monte Carlo je stigao nakon osvojenog prvog ATP turnira na zemljanoj podlozi, Cagliaria, u kome je igrao zaista vrhunski tenis. U Monte Carlu je nastavio sa sjajnim partijama pobjedivši Fucsovicsa sa 2-0 te je još uvijek neporažen ove godine na zemljanoj podlozi.

Sa druge strane Alexander Zverev je trenutno šesti reket svijeta koji na turnir stiže nakon neočekivanog poraza u prvom meču Miamia protiv Ruusuvoria. Za Zvereva će veliki problem u ovom meču biti što je ovo prvi meč u ovoj godini kojeg igra na zemljanoj podlozi i sigurno će mu trebati nekoliko gemova, možda čak i set da se prilagodi uslovima igre. Igra protiv sjajnog Sonega koji je posljednje dvije semice u odličnoj formi i pred Zverevom je danas težak zadatak.

Kladionica MOZZART je za ovaj meč pripremila odlične kvote. Tako je kvota na pobjedu Sonega 3,00, a na pobjedu Zvereva 1,33.

Ostalu ponudu kladionice MOZZART pogledajte OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije