Migrant iz Novakovog hotela očitao lekciju cijelom svijetu samo s jednom rečenicom

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bos-Sa

Ako je to demokratija,vratite nas u Komunizam.Aferim novom svjetskom poretku

arijevac iranac i peniser iz nebeskog naroda sutaju kartonsku kutiju niz cestu

Pobratimstvo migranata u svemiru

?

Ako je to demokratija,vratite nas u Komunizam.Aferim novom svjetskom poretku ka Bos-Sa Srboslaviji kasnih osamdesetih kada se u socijalističkoj državi nosila stelja?

Pozdrav svim dobrim Ljudima

Mir Bozji-Hristos se rodi.

cicban

Mehdi Ali nema izbjeglicki status u Australiji, jer da ga ima ne bi bio u ekstradicionm pritvoru.Njemu je azil odbijen i problem je sto Australci ne mogu da ga deportuju, on sam ne zeli da ode.On tu moze biti do kraja zivota,sto brze to shvati to bolje po njega.EU je puna takvih kao Ali,stim sto u EU nisu u pritvoru vec su slobodni da rade razna kriminalna djela.

Ozzy

Mehdi zvuci tuzno i zalosno.Zamoli Djokovica da ti sredi azil u Srbiji,dobar je sa Vucicem a cuo sam jucer da ga u Srbiji vide kao Isusa.

Jelena

Kakvi bolesni komentari na informaciju da je decko u zatocenistvu vec 9 godina i to od svoje 15 godine

A. A. A

Hejteri Mars u p m svi niti je fer sto novak ne igra niti je fer sto je mehdi u pritvoru od 15 godine neka objasnjenja u komentari a ne kontam

Solo

Samo balkanci još misle da postoje veličine veličanja pojedinaca nigdje drugo toga nema, postoje samo pravila igre ili si "on" ili si "out"

Plavi

Zašto nije ostao u.Iranu tamo nema rata, čak imaju i nuklearni program.

DUDEK Krivousti Njofra

Samo djikan djikana spašava...alo bre...ja bre....ko je bre..ja bre...ma ko bre..ja bre......a bre..

almer.s@yahoo.com

Vas novinar jos juce ustvrdi da je Australija sredjena drzava i da je Novak zasluzio sve sto mu se desava? Sta bi ovaj preokret i pljuvanje po uredjenoj zemlji?

/ Najnovije