Lloyd George Harris i Cristian Garin: Odličan meč za otvaranje turnira

0
Radiosarajevo.ba
Lloyd George Harris i Cristian Garin: Odličan meč za otvaranje turnira
Twitter Lloyd George Harris / Lloyd George Harris

Nakon završetka sjajnog Mastersa u Madridu ove sedmice je pred nama još jedan odličan teniski turnir. Radi se o Mastersu u Rimu u kome se očekuje da vidimo još bolji tenis jer na njemu učestvuje i branioc titule, Novak Djoković.

Jedan od najzanimljivijih mečeva danas će odigrati Lloyd George Harris i Cristian Garin. Meč počinje u 12.35. sati.

Lloyd George Harris je 24-godišnji igrač koji je trenutno 54-ti reket svijeta. Igrač je koji već godinama najbolje rezultate pruža na bržim podlogama dok na zemlji tokom sezone upiše svega nekoliko pobjeda. To i ne čudi s obzirom da je igrač koji ima sjajan servis nakon koga sjajnim forehandom ili igrom na mreži završava poen.

Ipak, takva igra ne prolazi na zemljanoj podlozi te stoga i ne čudi da na zemlji igra samo nekoliko turnira u toku godine. Sa druge strane Cristian Garin je igrač koji je u posljednje tri godine odigrao mnoštvo sjajnih turnira na zemljanoj podlozi te je upravo zbog partija na zemlji 25-ti reket svijeta.

Sigurno je igrač koji je jedan od potencijalnih iznenađenja te iako u Barceloni i Estorilu nije igrao najbolje, u Madridu je podigao formu te se u Rimu očekuje još više od njega.

Kladionica MOZZART je za ovaj meč pripremila odlične kvote. Tako je kvota na pobjedu Lloyd George Harrisa 3,40, a na pobjedu Cristian Garina 1,27.

Ostalu ponudu kladionice MOZZART pogledajte OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije