Komentator Eurosporta nasmijao milione: 'Pogledajte Gorana... Kao da je pozvan na pogrešnu svadbu'

1
Radiosarajevo.ba
Komentator Eurosporta nasmijao milione: 'Pogledajte Gorana... Kao da je pozvan na pogrešnu svadbu'
Foto: EPA-EFE / Goran Ivanišević

Novak Đoković je u četvrtfinalu Roland Garrosa pobijedio Rusa Karena Hačanova (3:1), ali taj meč bio je sve samo ne lak.

To se najbolje vidjelo na licu Noletovog trenera Gorana Ivaniševića tokom prvog seta, koji je osvojio ruski teniser.

Ruski teniser bio je najteži dosadašnji protivnik Đokovića na turniru i namučio ga je u prva dva seta, a Đokovićev trener Goran Ivanišević sve je mirno posmatrao.

Sramotno: Devastirana nekropola stećaka Koritnik u Brezi

Sramotno: Devastirana nekropola stećaka Koritnik u Brezi

U jednom trenutku uhvatila ga je kamera Eurosporta, čiji je poljski komentator Karol Stopa rekao:

"Goran Ivanišević sjedi kao da je pozvan na pogrešnu svadbu, dok je ovaj Španac sveprisutan i radi upravo ono što Novak Đoković očekuje na terenu." 

Španac o kom je Stopa govorio je Jose Clavet, bivši igrač i Hačanovljev trener, koji se tokom meča ponašao daleko energičnije od Ivaniševića.

Đoković u Parizu lovi svoju 23. Grand Slam titulu, s kojom bi se osamio na vrhu vječne liste. Trenutno je na prvom mjestu izjednačen s Rafaelom Nadalom, obojica imaju 22 grend slema. Roland Garros osvajao je 2016. i 2021. godine.

Jedini je teniser s po dvije titule na svim grand slamovima, a ako slavi u Parizu, postat će jedini u historiji koji je svaki od grand slamova osvajao bar po tri puta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije