Ispovijesti / Jelena Đoković otkrila nepoznate detalje o Novakovoj i njenoj djeci

26. 09. 2021. u 11:20:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića, obišla je Kosovo u sklopu dobrotvorne akcije.

Prepuna utisaka, Jelena je navela šta je motivisalo na proputovanje po Kosovu.

"Ja sam inače vrlo radoznala osoba i volim da učim i pričam sa ljudima. Imam tu privilegiju da putujem i živim na različitim mestima širom sveta,, pa sam mnogo toga i proživela i doživela, a ne samo pročitala. Vrlo sam duhovna i posvećena tome da svoje misli, reči i dela iskladim sa Božijim zakonom koj je apsolutna ljubav, zahvalnost i poštovanje", kaže Jelena za Blic.

Potom nastavlja na temu različitosti koja je Božiji dar, ističući da je takvo stanje i među njenom djecom:

"Trend sistematizacije i ukalupljivanja pojedinaca danas nailazi na veliki otpor jer mi smo svi toliko različiti. Vrlo je teško staaviti nas sve u istu kutiju kako bi nas laške razlikovali i kontrolisali. Svako je autentičan i poseban i ima pravo da zadrži svoj jedinstveni izraz. To vidim i sa svojom decom. Isti roditelji, ista kuća, a tako različiti. I svakom od njih se prilagođavam i poštujem jer su oni Bogom dani.

Ne razumem uvek, ali to što se meni ne sviđa kod njih ne mora da nužno bude jedini ispravan pogled na svet. Bog je stvorio toliko različitosti na ovom svetu - što kod ljudi, što kod biljaka, životinja,...i ja želim da verujem da se sve što nam se dešava tu da nas poduči i osnaži, da budemo bliži Bogu, a ne da nas udalji", rekla je Jelena.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (3)