Jelena Đoković na ivici suza: Kratko je snimljena poslije Noletovog poraza

2
Radiosarajevo.ba
Jelena Đoković na ivici suza: Kratko je snimljena poslije Noletovog poraza
Foto: YouTube / Jelena Đoković na tribinama

U samom finišu meča na US Openu desila se izuzetno emotivna scena na stadionu Arthur Ashe. Pri rezultatu 2:0 u setovima i 5:4 u gemovima za Rusa, publika je gromoglasnim aplauzom podržala Novaka želeći da se meč nastavi.

Cijeli stadion je ustao i ovacijama dao podršku Noletu! Đokovića su u tom mometnu preplavile emocije, nije mogao da zaustavi suze, piše Blic dodajući kako se isto desilo još dva puta, kada je držao govor nakon dodjele trofeja na konferenciji za medije.

"Osetio sam nešto što nikada nisam ovde u New Yorku. Publika je učinila da se osećam veoma posebno. Ne znam, nisam ništa očekivao, ali količina podrške i energije, ljubavi koju sam dobio od publike je nešto što ću večno pamtiti", rekao je Novak i dodao:

Otkazano ročište: Poznat novi datum suđenja Miloradu Dodiku

Otkazano ročište: Poznat novi datum suđenja Miloradu Dodiku

"To je razlog zašto sam pred kraj zaplakao. Emocije, energija je bila tako jaka. Kao osvajanje 21. grend slema! Iskreno, tako sam se osećao. Veoma, veoma posebno.

Dirnulo me je u srce. Na kraju, ipak nisam pobedio. Sportista sam. Ovo su momenti koje pamtite. To su veze koje uspostavljate sa ljudima i koje će dugo trajati. Bilo je predivno!".

Tugu zbog propuštene Novakove prilike nije krila ni Jelena Đoković, koju je kamera snimila kako jedva zadržava suze poslije kraja meča, piše srbijanski Blic dodajući kako "svi znaju kolika mu je podrška supruga" te "koliko ga je vatreno borila tokom svih mečeva".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije