Ivanišević bi bio idealno rješenje za selektora BiH, ali kontakta još nije bilo

F. Z.
Ivanišević bi bio idealno rješenje za selektora BiH, ali kontakta još nije bilo
Teniski savez Bosne i Hercegovine u potrazi je za selektorom naše Davis Cup reprezentacije.

U srbijanskim medijima pojavila se informacija kako bi na klupu naše Davis Cup reprezentacije mogao sjesti Goran Ivanišević. Direktor Teniskog saveza Bosne i Hercegovine Senad Hadžimešić istaknuo je kako kontakta s Ivaniševićem nije bilo, ali da bi on bio idealno rješnje za reprezentaciju.

"Gorana Ivaniševića niko nije kontaktirao, barem koliko ja znam. Zvaničnog kontakta između Teniskog saveza Bosne i Hercegovine i Ivaniševića još uvijek nije bilo.

Mi moramo riješiti pitanje selektora što prije i nadam se da će se to desiti početkom idućeg mjeseca. Ivanišević bi bio idealna opcija, ali koliko je to realno i moguće znat ćemo tek ako do razgovora dođe.

Ideja postoji i to je kraj priče. Nismo još uvijek kontaktirali nekoga. Uskoro ćemo imati i sastanak Upravnog odbora, pa ćemo onda ostvariti i kontakte", rekao je za Radiosarajevo.ba Senad Hadžimešić direktor Teniskog saveza Bosne i Hercegovine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije