Isfrustrirani Novak Đoković na meču psovao navijaču na dva jezika

2
Radiosarajevo.ba
Isfrustrirani Novak Đoković na meču psovao navijaču na dva jezika
Foto: EPA / Novak Đoković

Ne ide baš u 2024. godini najboljem svjetskom tenisaču Novaku Đokoviću. Nije osvojio Australian Open, kasnije ni Indian Wells, a ispao je i u polufinalu zemljanog Mastersa u Monte Carlu.

U polufinalu ga je dobio Casper Ruud. Čini se da se rezultati ne mijenjaju iako se promijenio trener, pa tako u njegovom uglu više ne sjedi Goran Ivanišević.

Đoković je u pojedinim trenucima meča bio zaista frustriran. Prvo se derao na svoju trenersku ložu, a pretpostavlja se da su poruke koje je glasno upućivao nai talijanskom bile upućivane njegovom kondicijskom treneru.

Jelka Miličević ima novi posao: Imenovana za zamjenicu direktora Agencije za bankarstvo FBiH

Jelka Miličević ima novi posao: Imenovana za zamjenicu direktora Agencije za bankarstvo FBiH

Nakon toga žestoko se verbalno obračunao s jednim navijačem na tribinama koji mu je očigledno smetao. Đoković se nije mogao suzdržati i obuzdati bijes pa je navijaču poručio da zašuti.

Nećemo ga citirati, već se na videu jasno vidi i čuje kakve su to psovke bile. Navijača je izvrijeđao i opsovao i na engleskom i na srpskom jeziku, da program bude potpun. Kako god, psovke mu nisu pomogle, Ruud je slavio sa 6:4, 1:6, 6:4 te će igrati u finalu s Grkom Stefanosom Tsitsipasom, javlja Vecernji.hr. Video obračuna sa navijačem pogledajte OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije