Hiljade ljudi trenutno prati let ovog aviona

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mi mu jos i masemo iz SheherSaraYa uz gajbu sarajevskog, i kazemo: papapa, nije vam to Bosna da radite sta hocete a da vam bosnjaci, autohtoni, vecinski narod to tolerise!!!

.

Da te je, kojim slucajem vaspitala bosanka, sacuvao bi i cast i obraz!

.

Ovako si ugasio! Okrenut ce ti svi ledja!

.

Djaba ti pare!

.

Ne bih se stobom mjenjo ni zasta!…..a ni moji jarani sa kojima ti upravo mashem!

.

071

A 18. članak o nestanku Mateja danas? Još nismo čuli sve o vještačenju mobilnog telefona. O tome je bilo samo 5 tekstova. I moram da saznam koliko puta je Đoković u avionu otišao u wc i šta je tamo radio. Ne znam kako ću zaspati noćas bez te informacije.

Kucamo na vrata zaboravljenih asova

.otvori, paksu, znamo da si tu.

Hoce li ga snajka cekat u Dubai, slikat se u gacama na aerodromu?

.

Portal stavio sliku aviona British Airways. Klasika.

.

Jel sletio vise? Neizvjesnost vlada. Jel dosla snajka u gacama da ga doceka? Narod ceka vijesti, halo??

.

D aut

. ka Da te je, kojim slucajem vaspitala bosanka, sacuvao bi i cast i obraz! Sva sreća pa nije

/ Najnovije