Džumhur posjetio Mjedenicu: Bilo mi je lijepo i sigurno ću opet doći

Radiosarajevo.ba
Džumhur posjetio Mjedenicu: Bilo mi je lijepo i sigurno ću opet doći
Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur jutros se družio sa štićenicima Zavoda Mjedenica.

Džumhur je proveo jutro u Zavodu Mjedenica, a sa štićenicima se družio i igrao tenis. Direktor Zavoda Mjedenica uručio je zahvalnicu našem najboljem teniseru i zahvalio mu se na dugogodišnjoj podršci i druženju sa štićenicima.

"Meni je drago da sam došao tu i što smo se igrali i proveli malo vremena zajedno. Mislim da je svima bilo lijepo. To njima sigurno mnogo znači i ja sam siguran da ću opet dolaziti. Tu sam samo nekoliko dana, ali sam morao naći vremena da dođem u Mjedenicu i da se malo igramo. Ljudi koji rade tu su svi divni i nema ništa ljepše nego znati da ste nekoga usrećili", rekao je Džumhur.

"Damir je veliki prijatelj ove ustanove i veliko mu hvala što je došao nama u posjetu iako je samo nekoliko dana tu. Sport je potreban svakom djetetu, pa tako i djeci s poteškoćama u razvoju. Sportskim aktivnostima djeca mogu ravnopravno učestvovati sa svima", rekao je Selmir Hadžić, direktor Zavoda Mjedenica.

Osim Damira u posjeti Zavodu Mjedenica bila je i Nađa Lutvikadić-Fočo, glasnogovornica BH Telecoma, koja je istaknula da je ovo obilježavanje sedme godine saradnje s Damirom. U sklopu trenutne kampanje "Sigurno dijete - zdravo društvo", štićenicima Zavoda Mjedenica zajedničkim snagama podijelili su poklone.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije