Drama u New Yorku: Pozlilo Goranu Ivaniševiću

3
Radiosarajevo.ba
Drama u New Yorku: Pozlilo Goranu Ivaniševiću
Foto: X.com / Pozlilo Goranu Ivaniševiću

Novak Đoković je bukirao teren P1 za zagrijavanje od 11 do 13 sati.

Naravno, znali smo da se neće pojaviti tačno u 11. To mu je praksa. Da bukira teren na nekoliko sati, pa da izađe na zagrijavanje koje će trajati sat vremena pred meč.

Nešto poslije 11 sati na teren je izašao Goran Ivanišević, Noletov trener. Došao je u pratnji svog sina koji također trenira tenis.

Zvizdić i Ademović u Istanbulu: Važni razgovori o rezoluciji o Srebrenici s turskim liderima

Zvizdić i Ademović u Istanbulu: Važni razgovori o rezoluciji o Srebrenici s turskim liderima

Igrali su dobrih sat vremena po najvećem suncu. Svaku pauzu su koristili da se sklone u hladovinu na terenu P1, ali u New Yorku ovih dana vladaju nesnosne vrućine. Ni voda ni mokri peškiri oko vrata ne pomažu.

Nakon što je sat vremena odigrao sa sinom, na terenu se pojavio Novak Đoković, pa je Goran morao da odradi još jedan trening.

Skoro pola sata se Novak zagrijavao, Ivanišević je aktivno učestvovao, a na kraju je Nole tražio od da mu on servira.

Nakon sigurno dvadesetak ispaljenih servisa, Goran više nije mogao ni da stoji na nogama, pa je odmah otišao u hladovinu i sjeo. Spas je došao u vidu vode, kao i mokrog peškira koji mu je donio Miljan Amanović.

Sunce je i dalje pržilo, pa je Ivanišević odlučio da malo sjedi u hladovini kako bi mu se snaga povratila, pišu srbijanski mediji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije