Đokovićev potez razbjesnio Špance: "Nadal to ne zaslužuje..."

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NOVAK JE VELICINA OD COVJEKA!

I nicim taj gest nije nesportski, niti je uperen protiv njegovog protivnika nego protiv PREDOSADNE francuske publike. A koji isti (taj protivnik), na Aus Openu prije par godina za vrijeme izmisljotine nije nasao za shodno da poruci organizatorima da puste Djokovica iz pritvora da moze igrat, nego je full happy uzeo GS. Tako da je Nadal djukac, a Pede rer isto tako, konkretno za njega se prekidalo kad tri kapi kise padnu ako je u krizi, a nastavljalo po pljusku ako je protivnik u krizi. Djokovica ne vole zato sto ta elitisticka klasa koja sebe smatra tennis fanovima ne moze svarit nikako da je NAJBOLJI TENISAC SVIH VREMENA 50% Srbin, 50% Hrvat, oni bi Englescica, Frnacuscica, Spanjolcica... Eh, pa nece da moze - najbolji je ipak NOVAK!!

Vjerovatno i jeste, nije isključeno ...

***

cccc

***

ne pijem dok Paja vozi

***

Asker

***

Ask

Djokivic ce biti upamcen kao cirkuzant nazalost, tenis je gospodski sport zna se ko gospodin.

E ovo...

... je bas klasicno kmecanje nemocnih. Nole ga ponistio, a ti j*** na tribinama nisu dostojni takvog majstora.

Hahhahah, ubi mrznja levatino...

Djokivic ce biti upamcen kao cirkuzant nazalost, tenis je gospodski sport zna se ko gospodin. ka Ask

Odgovor dalibu

Djokivic ce biti upamcen kao cirkuzant nazalost, tenis je gospodski sport zna se ko gospodin. ka Ask Novak Đoković je Srbin,pravoslavac i svetosavac,nosilac ordenja SPC, svoju Srbiju nosi u srcu i predstavlja je najljepše na svijetu. On je najbolji teniser svih vremena,uzor mladima širom svijeta, čovjek koji daje ogromne donacije svakom kome je pomoć potrebna,ponos je svojih roditelja i svog naroda. Novak Đoković će po svemu tom ostati upamćen. Da je vaš znam da bi ga volio ,ali ovako ostaje samo da budeš isfrustrirana dalabu.

/ Najnovije