Đoković osvojio jedini veliki trofej koji mu je nedostajao u karijeri: Iz Pariza nosi zlatnu medalju

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

One And Only

Djoko the Great

hah

Djoko the Great ka One And Only protiv ovog alcaraza bi slijepac pobijedio

Bošnjo

opet tuguje.

BRAVO NOLE, SPORTISTO!!

A vala drago mi je i zbog pehederali pariske publike! Nole nek napravi gestu prema tlu, oni zvizde. Alkatrazu ne zvizde. Ne mogu podnijet da ih S-H koji igra za S tambura ko pavijane evo vec 15 debelih godina.

Aj ne lupetaj boga ti!

protiv ovog alcaraza bi slijepac pobijedio ka hah ........................ Alcatraz je za mene nezemaljski, nestvarno jak i dobar igrac. Samo ga je Nole mogao pobijedit u ovom trenutku, a i to je bilo neizvjesno vecim dijelom meca!

Bravo Srbija

Čestitke našem Noletu. Uspio je osvojiti zlato na Olimpijadi. To mu je jedino nedostajalo u karijeri. Još jednom je pokazao ko je najbolji teniser svih vremena. Čestitke i Karlitosu,sjajno je igrao.

XXX

Ma Djokovicu se "otvorio" žri**** Nego kada će nepismeni novinar u pokušaju Almir Sokolović ponovo objaviti tekst u kojem se ruga Djokovicu zbog poraza u finalu Wimbledona 😂?

Kasaba Open

Ima li novosti sa koride?

Bravo Srbija

protiv ovog alcaraza bi slijepac pobijedio ka hah Ne lupetaj,Karlos sjajno igra. I ako je bio povrijeđen,Novak je sedamnaest godina stariji,osvajao je medalje dok je Karlos bio beba. Obojica su publici priredili sjajan meč i obojica su bili pod pritiskom.

Lucy, Nole je kralj tenisa,tacka kraaaaj.

........................ Alcatraz je za mene nezemaljski, nestvarno jak i dobar igrac. Samo ga je Nole mogao pobijedit u ovom trenutku, a i to je bilo neizvjesno vecim dijelom meca! ka Aj ne lupetaj boga ti!

gdje su sad dezurni srbomrsci ljiljan bosanac itd?

vidim nema bosnja da pljuju kako ce ga alkaraz pomesti. vi ni za sto godina necete imati olimpijsko zlato u bilo kojem sportu.

/ Najnovije