Denis Shapovalov i Marco Cecchinato: Zemljani teren im ne odgovara

0
Radiosarajevo.ba
Denis Shapovalov i Marco Cecchinato: Zemljani teren im ne odgovara
Twitter / Denis Shapovalov

Danas se u Genevi na zemljanom terenu sastaju Denis Shapovalov i Marco Cecchinato. Mač počinje u 18.05. sati

Denis Shapovalov je 22-godišnji Kanađanin koji je trenutno petnaesti reket svijeta.

Denis je igrač koji inače igra najbolje na bržim podlogama te ovu sezonu na zemlji nije najbolje počeo. U Barceloni, Estorilu i Madridu je ispadao u ranoj fazi turnira.

Ipak, posljednji turnir na zemlji, Masters u Rimu, je igrao spektakularno što daje nadu da će na French Openu napraviti rezultat. Denis je u Rimu bez problema prošao prva dva kola nakon čega je igrao sa Rafom Nadalom gdje ga je imao u šaci ali nije uspio završiti meč. Bez obzira na ispadanje od Nadala sigurno može biti zadovoljan sa igrom koju je pružio.

Marco Cecchinato je igrač koji najbolje igra na zemlji ali trenutno je daleko od najboljeg tenisa. Čak je uspio ispasti i iz društva 100 najboljih igrača svijeta. Na zemlji je ove godine odigrao nekoliko turnira, na omjeru je 13-9, bez nekog zapaženog rezultata.

Meč možeta pratiti na ovom LINKU.

Kladionica MOZZART je za ovaj meč pripremila odlične kvote. Tako je kvota na pobjedu Denisa Shapovalova 1,50, a na pobjedu Marco Cecchinato 2,41.

Ostalu ponudu kladionice MOZZART pogledajte OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije