Damir Džumhur i Barbara Šegetin odabrali ime za sina

7
Radiosarajevo.ba
Damir Džumhur i Barbara Šegetin odabrali ime za sina
Printscreen Instagram / Damir i Barbara

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur i njegova djevojka Barbara Šegetin uskoro će postati roditelji, a bivša zvijezda šoua ‘Big Brother’ otkrila je i koje su ime odlučili dati sinu.

Barbara je zamolila Damira da ona da ime sinu, pošto je željela da se on zove Marko, no na kraju se njena majka umiješala u priču i donijela konačnu odluku, objavio je RTL Exkluziv.

Tako bi se sin Damira Džumhura trebao zvati Luka, otrkila je Barbara u hrvatskim medijima.

Damir i Barbara - undefined

Printscreen Instagram: Damir i Barbara

“Molila sam ga da odluku o imenu prepusti meni jer mi je od šestaeste godine želja da mi se sin zove Marko. Onda smo jednu večer s mojom mamom sjedili na večeri i ona je predložila ime Luka. On je rekao da mu je ljepše Luka nego Marko i 99 posto je da će se zvati Luka”, ispričala je Barbara Šegetin.

Ova hrvatska manekenka postala je poznata nakon učešća u tamošnjem izdanju reality emisije "Big Brother". Inače, Damir i Barbara su u vezi već skoro godinu dana i ne kriju da su sretno zaljubljeni. Stalno na Instagramu objavljuju zajedničke fotografije, a nedavno su napravili i zajedničke tetovaže.

Džumhur trenutno zauzima 119. mjesto na ATP listi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije