Čeh Veseli izbacio Đokovića pa napisao poruku Ukrajini o kojoj priča svijet!

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Plavi

4. 02. 2022. u 23:05:03 0 0 PRILIKA ZA SRBIJU, ...ovo je srbima vjetar u leđa, prilika da napokon naprave Veliku srbiju. Hrvatska ima dobro ustrojenu i motiviranu vojsku, plus članica je NATO-a Još prije tri dana na Mljet su dovežene Krstareće rakete RBS-15, dovoljno da brani cijelu južnu Hrvatsku, i dobar dio BiH. ALI, pitanje je šta će Bosanci-Bošnjaci, nemaju vojsku, a jedinog saveznika koji im može pomoći HR. su POTJERALI od sebe, sa svojom politikom u zadnjih 10-15 godina. Jedina nada za BiH je da Komšić STANE NA BRANIK DOMOVINE.

@ Plavi

srecom, ima Komsica i Komsica koji bi stali na branik domovine ako ustreba! Onih koji vole i cijene i postuju svoju domovinu, i koji su gdje god dodju ponosni Bosanci i Hercegovci! Cak i oni koji misle da nisu nikada nece biti nista drugo! Neka nama svih nasih domoljuba koji bi stali na branik domovine!

@Plavi

Huh...eto bas ste nam bili saveznici. Otvarali logore gdje ste stigli, protjerivali zenu i.djecu, UZPovci. Pa vi nemate ni toliko postovanja prema sebi da.postujete svoju domovinu nego hrlite da prigrlitw tudju i da vam se djeca tamo sto prije asimiliraju.

/ Najnovije