Cagliari: Daniel Evans igra protiv polufinaliste Acapulca, Lorenza Musettia

0
Radiosarajevo.ba
Cagliari: Daniel Evans igra protiv polufinaliste Acapulca, Lorenza Musettia
Foto: EPA-EFE / Lorenzo Musetti

Počinje tenski turnir u Cagliariu Danas se sastaju Lorenzo Musetti  i Daniel Evans. Meč se igra u 12.30 sati.

Daniel Evans je 30-togodišnji Englez koji je trenutno 32. igrač svijeta. Kroz čitavu karijeru Evans Evans igra vrlo malo turnira na zemljanoj podlozi na kojoj nikada nije završio sezonu na pozitivnom omjeru što i ne čudi s obzirom na stil tenisa koji igra te je sigurno igrač kojeg nećemo gledati u završnici Cagliaria.

Sa druge strane 19-godišnji Lorenzo Musetti je jedan od igrača koji su u potpunosti iznenadili teniski svijet u dosadašnjem toku sezone. On je trenutno na omjeru 19-8 te na ovaj turnir dolazi nakon polufinala Acapulca te treće runde Miamia. U Cagliaru je uz svega jedan izgubljeni gem savladao Novaka a s obzirom na konkurenciju u Cagliariu i uz činjenicu da već mjesec dana igra vrhunski tenis te da mu uslovi igre na zemljanoj podlozi odgovaraju mišljenja smo da se isplati igrati na niži ulog da će na ovom turniru doći do prve ATP titule u seniorskoj konkurenciji.

Kladionica MOZZART je za ovaj meč pripremila odlične kvote. Tako je kvota na pobjedu Mussettia 1,25 a na pobjedu Daniel Evansa 3,55.

Ostalu ponudu kladionice MOZZART pogledajte OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije