Andy Murray objavio fotografiju sa Đokovićem: "Dio o ljubavnicima ćemo preskočiti"

0
Radiosarajevo.ba
Andy Murray objavio fotografiju sa Đokovićem: "Dio o ljubavnicima ćemo preskočiti"
Foto: EPA - EFE / Novak Đoković

Novak Đoković i Andy Murray zadnjih gotovo 20 godina dijele terene na Touru. Zajedno s Rogerom Federerom i Rafaelom Nadalom obilježili su ‘bijeli sport‘ u 20. stoljeću, Britanac, doduše, nešto manje, no jedini je koji je u tom periodu uspio sa spomenutom trojicom ući u istu rečenicu.

U međuvremenu je Federer objesio reket o klin, Nadal je sve bliži istome, dok Đoković neumoljivo nastavlja parirati mladim snagama.

Kraj je pak došao i za Murrayja, kojemu će olimpijski turnir u Parizu biti posljednji u karijeri.

Porezna uprava FBiH u akciji: Izrečene novčane kazne u iznosu od 150.000,00 KM

Porezna uprava FBiH u akciji: Izrečene novčane kazne u iznosu od 150.000,00 KM

Srbijanac i Britanac tokom godina postali su veliki prijatelji, a da je to tako daju naslutiti i posljednje objave na društvenim mrežama, u kojima su se Murray i Đoković pred cijelim svijetom našalili jedan s drugime.

"Rivali, partneri u parovima, prijatelji i ljubavnici? (pogledajte slajd broj tri)", poručio je 37-godišnji Murray u objavi u kojoj se prisjetio trenutaka u kojima su se Đoković i on susretali tokom dugogodišnje karijere.

Dio o ljubavnicima namijenjen je fotografiji u kojoj je dvojac spontano slikan blizu jedan drugome, u trenutku koji izgleda kao da će se poljubiti. Na simpatični odgovor Srbijanca nije dugo trebalo čekati.

"Andy, uživao sam takmičiti sa tobom, igrati parove s tobom, dijeleći pritom sjajne uspomene kao prijatelji. Preskočit ću dio o ljubavnicima. Nadam se da me razumiješ. Kakva sjajna karijera. Legendarno. Hvala ti što si inspirirao nas igrače i ljude širom svijeta", poručio je za šalu uvijek spremni Đoković i nasmijao brojne fanove, pišu Sportske Novosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije