BiH imala prvi trening: Sjajna atmosfera među Zmajevima u Trondhajmu

Radiosarajevo.ba
BiH imala prvi trening: Sjajna atmosfera među Zmajevima u Trondhajmu
Foto: Rukometni savez BiH / Sjajna atmosfera među Zmajevima u Trondhajmu

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine završila je prvi trening u dvorani Spektrum u norveškom Trondhajmu.

Puleni Bilana Šumana na otvaranju Eura, koie traje od 9. do 26. januara 2020., igrat će protiv Norveške drugog dana Europskog prvenstva. Rukometni spektakl počinje danas, a Euro će biti odigran u Austriji, Norveškoj i Švedskoj.

Izabranici Bilala Šumana jučer su stigli u  Trondhajm koji će biti domaćin bh. rukometaša, a danas je na rasporedu bio prvi trening.

"Atmosfera je super. Hotel idealan, sve je na nama, a mi smo silno motivirani", kazao je prije treninga za Radiosarajevo.ba Marko Tarabocchia

Selektor Šuman radio je s igračima, a atmosfera na treningu bila je odlična. U nastavku teksta možete pogledati i fotografije s prvog treninga Zmajeva u Norveškoj, koje je objavila zvanična stranica Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine. 

Prvi meč selekcija Bosne i Hercegovine na Evropskom prvenstvu igrat će sutra protiv domaće selekcije sa početkom u 20:20. Osim BiH i Norveške, u grupi se nalaze još Portugal i Francuska.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije