Pogledajte kako je najnapetiju utakmicu na SP-u odlučio VAR, a tek danas je spektakl

0
Radiosarajevo.ba
Pogledajte kako je najnapetiju utakmicu na SP-u odlučio VAR, a tek danas je spektakl
Printscreen / Napeto je na rukometnom SP-u

Grupa B prve faze Svjetskog prvenstva za rukometaše u Egiptu imat će najneizvjesniji rasplet jer su i nakon dva kola sve četiri reprezentacije u igri za drugi krug.

Najuzbudljivija utakmica dosadašnjeg dijela prvenstva odigrana je u nedjelju između Brazila i Tunisa, susret je završio 32:32.

Brazilci su u posljednjih 30 sekundi napravili čudesan preokret i nadoknadili su dva gola minusa.

U nedjelju su Brazilci na nevjerojatan način uspjeli izvući bod u dvoboju s Tunisom, nadoknadivši dva pogotka zaostatka u posljednjih 30 sekundi utakmice.

Golovima Gustava Rodriguesa i Guilhermea Torrianija, brazilska reprezentacija je došla do izjednačenja pet sekundi prije kraja, Tunižanima je ostalo još pet sekundi za posljednji šut za pobjedu.

Udarac Anouara Ben Abdallaha je pogodio gredu, lopta se odbila od podloge i izašla je van. Tunižani su tražili gol, Brazilci su tvrdili da lopta nije prešla crtu.

Sudije su odlučili pregledati snimku i nakon provjere potvrdili su da gola nije bilo, odnosno da lopta nije pala s unutrašnje strane gol-linije.

Svjetsko prvenstvo se nastavlja danas - a pažnju javnosti budi duel između Švedske i domaćina Egipta.

Kladionica Mozzart na ovaj meč daje odlične kvote.

Pobjeda Švedske na kladionici iznosi 1.70, remi je odličnih 8.00, dok oni koji vjeruju u pobjedu Egipta mogu odlično zaraditi, jer je kvota odlična - 2.55.

Ostatak ponude na ovu utakmicu možete vidjeti na linku OVDJE.

   

Standings provided by SofaScore LiveScore

   

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije