Pakao za Zmajeve u Estoniji: Zaključani 48 sati bez hrane u hotelu

4
Radiosarajevo.ba
Pakao za Zmajeve u Estoniji: Zaključani 48 sati bez hrane u hotelu

Rukometaši Bosne i Hercegovine trebali bi večeras odigrati meč 3. kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2022. godine protiv Estonije u gostima.

Ipak sve je i dalje neizvjesno

Nakon brojnih testiranja, rezultati još nisu stigli, a kroz šta prolaze naših rukometaši podijelio je Vojislav Rađa, član Upravnog odbora RSBiH na društvenim mrežama.

"Zatvoreni po ćelijama 48 sati,bez prava na terasu da izađu, bez obroka dva dana. Možda su od deda sačuvali negdje i gasne komore pa i u to još da nas strpaju. Od 2.1. do 5.1. naši igrači su testiran 3 puta na COVID-19 i svi su negativni,to gospodi iz EHF i Estonije nije dovoljno. Momci izdržite i ovo poniženje, odigrajte utakmicu i pobjedite,za sebe i sve one koji vas podržavaju i vole. Teško neko razumije ovu generaciju sportista, koja postiže vrhunske rezultate na reprezentativnom i klupskom planu, u klubovima imaju podršku a od ove naše "države" zbog kriminalca i državnih činovnika, stranačkih poslušnika ni marke podrške", navedo je, između ostalog Rađa.

Nadamo se da će rezultati brzo stići i da će naši Zmajevi odigrati planiranu utakmicu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije