Hrvatski rukometaš preminuo u bolnici u Skoplju

0
Radiosarajevo.ba
Hrvatski rukometaš preminuo u bolnici u Skoplju
FOTO: Facebook / Prerano ugašena mladost

Denis Tot (27) preminuo je u danas u skopskoj bolnici. Hrvatski rukometaš, nažalost, podlegao je povredama nakon kojih je završio u teškom stanju, iz kojeg se nije izvukao.

"Prerano si nas napustio, dragi moj, počivao u miru. Ništa više neće biti isto bez tebe", napisao je njegov mlađi brat Boris.

Okolnosti još uvijek nisu razjašnenje, prve su informacije govorile o fizičkom napadu koji je doživio i teške povrede, a što su demantovali iz skopske bolnice poručivši da je u pitanju bio srčani zastoj.

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

"Rukometaš je u kritičnom stanju. Slobodno možemo reći da se borimo za njegov život. Ono što je čudno u cijeloj priči, jest to da na njemu nema tragova nasilja. U našu kliniku je dovezen u kritičnom stanju i srce mu nije kucalo. Radimo sve što možemo u ovom trenutku da mu spasimo život", kazala je ranije direktorica bolnice u Skoplju, Maja Mojsova.

Podsjetimo, primljen je u bolnicu u petak rano ujutro s teškim povredama po cijelom tijelu, ali da nije poznato što mu se tačno dogodilo.

Pojedini mediji su javili da je ipak imao tragove nasilja po svom tijelu, a uzrok njegove smrti će biti detaljno utvrđen nakon obdukcije.

Ljekari su se satima borili za njegov život, ali nažalost nisu ga uspjeli spasiti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije