Edin Džeko poslao važnu poruku rukometašima BiH pred utakmicu i oduševio sve navijače

4
Radiosarajevo.ba
Edin Džeko poslao važnu poruku rukometašima BiH pred utakmicu i oduševio sve navijače
Foto: Collage / Edin Džeko

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine će u subotu. 13. januara, igrati drugi meč grupe E Europskog prvenstva u Njemačkoj protiv selekcije Nizozemske.

Zmajevi su na otvaranju EP-a poraženi od branioca titule Švedske iako su se veći dio meča dobro nosili sa ovom rukometnom velesilom.

Igrače selektora Irfana Smajlagića očekuje još jedna teška utakmica protiv Nizozemske u kojoj će naši rukometaši pokušati napraviti iznenađenje.

Prije 32 godine osujećen napad JNA na Predsjedništvo i Skupštinu BiH

Prije 32 godine osujećen napad JNA na Predsjedništvo i Skupštinu BiH

Da uz Zmajeve nisu samo BH Fanaticosi i ljudi koji ih bodre u Njemačkoj, potvrđuje i podrška Edina Džeke.

"Pozdrav za kapitena Terzu i za cijelu ekipu. Nadam se da ste mi dobro i da ste spremni za tekmu večeras. Od srca vam želim sve najbolje i ako Bog da idemo do pobjede. Gledamo vas, bodrimo i volimo. Sretno raja!", poručio je Džeko u videu kojeg je objavio na svom Facebook profilu.

Vjerujemo, gledamo, navijamo. Sretno danas 💙💛🇧🇦 #BiHNizozemska #Euro2024 #EhfEuro2024 #Mirsad Terzic Benjamin Burić Senjamin Buric Rukometna reprezentacija BiH

Posted by Edin Džeko on Saturday, January 13, 2024

Podsjetimo, Zmajevi će u ovaj susret ući u nešto kraćem sastavu jer se u okršaju protiv Švedske povrijedio Senjamin Burić kojeg će mijenjati Adin Faljić.

Utakmica između BiH i Nizozemske igrat će se u subotu, 13. januar, od 18 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije