Crnogorski navijači ponovo oduševili bh. javnost: "Sami ste krivi što smo vas zavoljeli"

4
Radiosarajevo.ba
Crnogorski navijači ponovo oduševili bh. javnost: "Sami ste krivi što smo vas zavoljeli"
Foto: Dž.K./Radiosarajevo / Navijači Crne Gore u Zenici

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra u okviru drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo dočekuje Crnu Goru, a navijači ove selekcije poslali su novu prekrasnu poruku ljubiteljima sporta u Bosni i Hercegovini.

Nakon susreta reprezentacija ove dvije zemlje u fudbalu i košarci, sada ćemo snage sa Crnogorcima odmjeriti i u rukometu, a navijači iz Crne Gore iskoristili su priliku da još jednom pošalju prekrasnu poruku Bosancima i Hercegovcima.

Na facebook stranici Istina i Pravda – PVP Crna Gora objavljen je post naslova 'Da su vječne CG i BiH'", koji je još jednom oduševio državljane obje zemlje.

Ponovo uhapšeni Seid Hadžibajrić i Elmedin Karišik: Oglasila se sarajevska policija

Ponovo uhapšeni Seid Hadžibajrić i Elmedin Karišik: Oglasila se sarajevska policija

DA SU VJEČNE CG i BiH Bosno i Hercegovino, u vezi ovog sjutrašnjeg rukometnog meča, ne zamjerite ako dođemo ranije....

Posted by Istina I Pravda- PVP Crna Gora on Friday, October 14, 2022

"Bosno i Hercegovino, u vezi ovog sutrašnjeg rukometnog meča, ne zamjerite ako dođemo ranije. Sami ste 'krivi' što smo zavoljeli BiH i vaše dobre ljude. Pamtimo Fehrov doček i Zenicu, kao i sjajne navijače. Kad krećemo ka BiH, naše se ruke šire još ispred granice".

Meč između Crne Gore i Bosne i Hercegovine igra se sutra u dvorani "Mirza Delibašić" sa početkom od 20 sati, prenosi N1.

Meč možete pratiti u direktnom prijenosu na kanalu BHT 1.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije