Zlatni ljiljani u osmini finala Evropskog prvenstva u Kemeru

0
Radiosarajevo.ba
Zlatni ljiljani u osmini finala Evropskog prvenstva u Kemeru
Foto:Facebook / Veliki izazov za bh. zlatne momke

Reprezentativci Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci plasirali su se u osminu finala Evropskog prvenstva koje se održava u Turskom gradu Kemeru.

Naši zlatni momci upisali su treću pobjedu u grupi nad reprezentacijom Mađarske s rezultatom 3:0, i tako bez izgubljenog seta izborili nastup u drugoj fazi takmičenja.

Izabranici Ifeta Mahmutovića kao pobjednici u grupi C, u osmini finala će igrati protiv ekipe Francuske, koja je završila svoj nastup u grupi A, na posljednjem četvrtom mjestu.

Nestlé bilježi organski rast od 1,4% u prva tri mjeseca ove godine

Nestlé bilježi organski rast od 1,4% u prva tri mjeseca ove godine

Susret između reprezentacije Bosne i Hercegovine i Francuske odigrati će se u srijedu 20. oktobra, a termin će biti naknadno obljavljen.

Podsjetimo, naši zlatni momci su  prvom kolu u okviru C grupe EP-a danas pobijedili selekciju Gruzije sa 3:0, po setovima je bilo 25:7, 25:9 i 25:13. a  u susretu drugog kola grupe C, savladali su selekciju Poljske rezultatom 3:0 po setovima (25:13; 25:18; 25:20).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije