Zbog održavanja utrke u petak navečer u Sarajevu izmjena režima saobraćaja

0
Radiosarajevo.ba
Zbog održavanja utrke u petak navečer u Sarajevu izmjena režima saobraćaja
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba / Ilustracija (na slici nije utrka opisana u tekstu)

Zbog održavanja trke “Sarajevski cener” I “5K Team run” u petak, 15. jula 2022. godine, u periodu od 19.30 do 22.00 sata, privremeno će biti izmjenjen režim saobraćaja na trasi kretanja učesnika utrke.

Saobraćaj će biti izmijenjen po sljedećem redoslijedu na lokacijama: Plato Vijećnice, Bembaša (do benzinske pumpe EP), Obala Kulina Bana, Hiseta, Maršala Tita, Mula Mustafe Bašeskije i Telali.

"Saobraćajna policija će na terenu regulisati saobraćaj i prekidati zabranu u navedenim ulicama redom, kako se budu završavale aktivnosti u njima.

Zabrana saobraćaja može se mijenjati da bi se uskladila sa konkretnim potrebama i programom manifestacije", navedeno je iz organizacije utrka.

Udruženje "Marathon"; poziva sve Sarajlije da u petak 15. Jula, sudjelovanjem i navijanjem podrže trke koje su postale prepoznatljiv brand Sarajeva i mole za razumijevanje zbog posebne regulacije saobraćaja koja će biti na snazi od 19.30 do 22 sata.

Navedene internacionalne utrke će započeti u 20 sati kod Vijećnice i trčat će se individualno 10 kilometara i timski pet kilometara, a nakon toga slijedi odlična zabava za sve učesnike i posjetitelje na After Run Partyju, koji će biti održan na platou prekoputa sarajevske Vijećnice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije