Velibor Pudar ponosan: "Možda sam subjektivan, ali Lana Pudar je najbolji bh. sportista ikada"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hercegovac u Bosni

U olimpijskim sportovima 100%, a ako racunamo i mjerimo po popularnosti i komercijalnisti ,Salihamidzic, ipak je LP ,najgledanije i najkomercijalnije takmičenje

Hercegovac u Bosni

Meni licno svakako daleko najbolja i najdraza sportistkinja ,divna, obraduje me svaki put, nekako sam navikao da pobjedjuje .A roditeljima cestitka, na odgoju i primjeru kako se podrzava djete.

Chapeau!

Nasa najsjajnija Zvijezda koja je toliko radosti donijela obicnim ljudima da joj to nikad, za nikad ne mogu zaboraviti i nikad joj se ne mozemo oduziti. Njenim roditeljima , istinskim ljudima Chapeau!

***

***

Zlato

Lana Pudar jedina svjetla tacka u oboj sumornoj drzavi.

V

***

Mex

Nego šta je divna kao osoba i u samostalnim sportovima neprikosnovena

***

***

Micky

Slazem se s tobom Velibore kada je u pitanju juniorski nivo takmičenja. Rezultati to i potvrdjuju. Kada je seniorski nivo takmičenja ostaje jos mnogo vremena za dokazivanje. Treba uzeti u obziri to da je recimo, puno lakše biti svjetski prvak u TekwonDo ili u nekoj od verzija karatea, boxa, plivanja ili atletike nego recimo u ekipnim sportovima tako da je proglasiti nekoga najboljim sportistom svih vremena itekako subjektivno, sto samo po sebi i nije problem, jer svi imamo pravo na misljenje. Moje misljenje je da se o nekome kao najboljem sportisti moze govoriti tek nakon zavrsetka njegove karijere sto sa Lanom nije slucaj.

Micky

zna se ko stoji iza ove sramotne izjave. Onaj kome su Bosanci trn u oku.

Sasa

S obzirom na rezultate i veoma perspektivnu buducnost u sportu mnogi ce se sloziti.

Ne pijem dok Paja vozi

zna se ko stoji iza ove sramotne izjave. Onaj kome su Bosanci trn u oku. ka Micky I oni ali najviše oni koji nisu u životu ništa postigli, nemaju školu posao žive na tuđoj grbači

Pa ja mislim da si u pravu.

Ali to ne zato sto je Lana postigla nesto nevjerojatno, jos je mlada za to, doci bi moglo i to ali za sada jos nije.... Nego si u pravu zato sto u bh nema ni jednog sportiste sa bas vrhunskim rezultatima. Nesto je Tuka bio poceo, ali srozalo se to. U kolektivnim nema, u pojedinacnim nema.... tako da, da, u pravu si, Lana je najbolja u BiH.

Da i ne.

Slazem se s tobom Velibore kada je u pitanju juniorski nivo takmičenja. Rezultati to i potvrdjuju. Kada je seniorski nivo takmičenja ostaje jos mnogo vremena za dokazivanje. Treba uzeti u obziri to da je recimo, puno lakše biti svjetski prvak u TekwonDo ili u nekoj od verzija karatea, boxa, plivanja ili atletike nego recimo u ekipnim sportovima tako da je proglasiti nekoga najboljim sportistom svih vremena itekako subjektivno, sto samo po sebi i nije problem, jer svi imamo pravo na misljenje. Moje misljenje je da se o nekome kao najboljem sportisti moze govoriti tek nakon zavrsetka njegove karijere sto sa Lanom nije slucaj. ka Micky ................. Nije lakse bit sampioncina kolektivnog sporta nego bit sampioncina u (lakoj...) atletici ili plivanju. Tesko je oboje. A isto tako Salihamidza je bio samo OK bek, to je tamo bio i npr. Lizarazu, samo sto njega nije zanimalo da ostane u Bayernu, ali NISTA LOSIJI nije bio kao igrac od Brace. I da, najkomercijalnija je LP, ali to je zapravo ZALOST JEDNA!! Susjedi imaju npr. Modrica koji je bio proglasen najboljim nogometasem svijeta, pa ja opet ne mislim da je to teze nego bit npr Djokovic.... Ne mozes globalno rec da je u individualnim sportovima lakse nego u kolektivnom. Lakse je jedino DOBIT SANSU, jer u kolektivnim te lako zatru taman da si najveci talent svijeta, ako recimo nisi simpatican treneru, ili isti ocekuje pinku od roditelja, a ne dobiva ju itd.

/ Najnovije