Vaterpolisti Hrvatske prvaci Evrope: Igralo se "gol za gol"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gh

Lako im je kad srbi imaju smjenu generacija. Dok macke nema misevi kolo vode.

Mex

Čestitam dečki

308 Alka 28 Oluja

Hrvati su ratničko i sportsko ČUDO!

Bravo decki!!

Odavno nisam vidio prvo da se igra ovako srcem, drugo da su ovako fizicki spremni da i na kraju 4/4 plivaju kao da su tek skocili u bazen. Hvala svim onim koji su se oprostili (Jokovic, Obradovic, Dobud, Buslje, Garcia...) jer sad imamo jos jacu ekipu. A za ovog mamalaza sto trabunja o nekoj smjeni generacija kod Srba, a ovo kod nas valjda nije smjena generacija, a debilu?

@bravo decki

Odavno nisam vidio prvo da se igra ovako srcem, drugo da su ovako fizicki spremni da i na kraju 4/4 plivaju kao da su tek skocili u bazen. Hvala svim onim koji su se oprostili (Jokovic, Obradovic, Dobud, Buslje, Garcia...) jer sad imamo jos jacu ekipu. A za ovog mamalaza sto trabunja o nekoj smjeni generacija kod Srba, a ovo kod nas valjda nije smjena generacija, a debilu? ka Bravo decki!! Naravno da nije, ovo su vam sve igraci od ranije. osim toga svaki vam igrac ima srpsko prezime, kako to objasnjavas, genije i lazni hrvatu?

/ Najnovije