Ukrajinci razbili Srbiju rezultatom 7:0 i uz to ih provocirali uvredljivom parolom

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tomo

Treba ovo divlje pleme poslati na karpate a srbiju podjeliti izmedju susjednih drzava. Rak rana na balkanu je tzv srbija. To samo da ubija otima pljacka siluje. Sljedeci rat kad bude srbija vodila ili neki od srbijanskih satelita bit ce porwz za njih. Vratit ce se u kameno diba, ibzirom kakav su dojam ostsvili svijetu tko su i sta su.

gazija555

bravo Ukrajinci tako treba

Xxx

Čuj, Partizan a i Crvena zvezda. Ratuju među sobom,tuku se a ovde jedinstveni. Ko srbadija.

Hmmm

Srbi koji vjeruju Vucicevoj i Dodikovoj politici su najvece budale i seljoberi nije ni cudo zasto je neka odabrana cjelina

Леми

Treba ovo divlje pleme poslati na karpate a srbiju podjeliti izmedju susjednih drzava. Rak rana na balkanu je tzv srbija. To samo da ubija otima pljacka siluje. Sljedeci rat kad bude srbija vodila ili neki od srbijanskih satelita bit ce porwz za njih. Vratit ce se u kameno diba, ibzirom kakav su dojam ostsvili svijetu tko su i sta su. ka Tomo Рече потурица којем се дјед или прадјед зову Радован или Ратко!

Strahor

Treba ovo divlje pleme poslati na karpate a srbiju podjeliti izmedju susjednih drzava. Rak rana na balkanu je tzv srbija. To samo da ubija otima pljacka siluje. Sljedeci rat kad bude srbija vodila ili neki od srbijanskih satelita bit ce porwz za njih. Vratit ce se u kameno diba, ibzirom kakav su dojam ostsvili svijetu tko su i sta su. ka Tomo Tomo dovoljno je reci samo Vinca ( SRBIJA ) kako to da prepustite narodu sa karpata da se naseli bas na mjesto gde je najstarija kultura evrope I kolijevka civilizacije***, jedno pleme sa karpata da osvoji Helm, ne razumem samo kako se zna za 80 Srpskih kraljeva

/ Najnovije