Tyson Fury priredio show na sučeljavanju, a Usyk hladan kao led

0
Radiosarajevo.ba
Tyson Fury priredio show na sučeljavanju, a Usyk hladan kao led
Foto: EPA - EFE / Tyson Fury (lijevo); Oleksandar Usyk (desno)

Još je malo vremena ostalo do spektakularnog meča za apsolutnog prvaka svijeta teške kategorije između Oleksandra Usyka i Tysona Furyja u Rijadu.

Tom prigodom u saudijskoj prijestolnici održana je konferencija za medije, ali i već tradicionalno sučeljavanje u kojem je Fury priredio pravi show. Gotovo svi očekivali su da će susresti licem u lice, da će možda pasti koja provokacija, no britanski bokser sve je iznenadio potezom.

Kad je došlo vrijeme za sučeljavanje, Fury se okrenuo prema publici i smješkao sa šeširom na glavi, nije htio ni pogledati Usika, dok ukrajinski borac nije skidao pogled sa svog suparnika.

Ovo je 10 najvećih bh. dužnika za poreze: Zajedno nisu platili 115 miliona maraka

Ovo je 10 najvećih bh. dužnika za poreze: Zajedno nisu platili 115 miliona maraka

Vjerojatno se radi o Furyjevim mentalnim igricama pred veliki meč u kojem analitičari daju blagu prednost Usyku, koji izgleda ozbiljnije te u posljednje vrijeme iza sebe ima bolje pobjede.

"On je tip zastrašujućeg izgleda. Došao sam se opustiti, čekam dok ne uđem u ring. Razgovori i intervjui su gotovi. Opušten sam i fokusiran", objasnio je Fury svoj potez na sučeljavanju.

Oleksandr Usik i Tyson Fury bore se za pojas apsolutnog prvaka teške kategorije ove subote, 18. maja u Rijadu, prenosi Gol.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije