Trostruka svjetska prvakinja prodaje 18+ fotografije kako bi zaradila za nastup na ZOI

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ako moze link..

..da se licno uvjerimo u istinitost ove informacije..

Gh

U zapadnom drustvu su samo pare bitne, nije bitno kako ces doci do njih i kakva ces trpiti ponizenja za pare, humanost potpuno zanemarena i zato se i moraju raspasti. Na prvom mjestu mora biti covjek, a ne profit i sve dok nije tako, zapadno drustvo ce nastaviti proizvoditi nove frikove tipa u zdravom tijelu bolestan duh, misleci da se sve moze srediti parama, kao sto konstrakta otpjeva.

Ma ja, ali ova nema ni zdravo tijelo.

U zapadnom drustvu su samo pare bitne, nije bitno kako ces doci do njih i kakva ces trpiti ponizenja za pare, humanost potpuno zanemarena i zato se i moraju raspasti. Na prvom mjestu mora biti covjek, a ne profit i sve dok nije tako, zapadno drustvo ce nastaviti proizvoditi nove frikove tipa u zdravom tijelu bolestan duh, misleci da se sve moze srediti parama, kao sto konstrakta otpjeva. ka Gh ................................ Gledaj puste plasticurine i silikoncina...

Pitanje

U zapadnom drustvu su samo pare bitne, nije bitno kako ces doci do njih i kakva ces trpiti ponizenja za pare, humanost potpuno zanemarena i zato se i moraju raspasti. Na prvom mjestu mora biti covjek, a ne profit i sve dok nije tako, zapadno drustvo ce nastaviti proizvoditi nove frikove tipa u zdravom tijelu bolestan duh, misleci da se sve moze srediti parama, kao sto konstrakta otpjeva. ka Gh Jesi li otisao u Iran ili Pakistan da zivis ili se javljes iz neke zapadne zemlje?

Bizmark

Baci sisu da se igramo…

@pitanje

Jesi li otisao u Iran ili Pakistan da zivis ili se javljes iz neke zapadne zemlje? ka Pitanje Ne javljam se iz zapadne zemlje kao ti, iz dijaspore, nego odavde sa balkana. I ne podrzavam ni zivotni stil u iranu ili pakistanu, ali oni svoj stil zivota ne pokusavaju da nametnu drugima kao jedini ispravan. Svoj stil zivota ce oni sami mijenjati kada budu spremni za to, a nece im ameri nametati "svoje vrijednosti" preko noci. Komprende?

Hehehe

Željko Cvijanović Only Fans Povraćanje zagarantovano.

/ Najnovije